Jana Sehnalová: Vzdělání je důležitá investice do života dětí

Jana Sehnalová

„ Mám jasné české kořeny, ale u dětí vyrůstajících v kosmopolitním prostředí, s otcem Baskem, je otázka odkud přesně jsou“, říká úspěšná finanční analytička žijící v Singapuru v podcastu Petra Vavroušky Hovory na dálku. 

Akcie, dividendy, zisky investice – běžný slovník ředitelky pobočky investiční společnosti LFFS v Singapuru. Úspěšná finanční analytička pracovala v New Yorku, Londýně, Hongkongu, mluví osmi jazyky. „Hnala mne touha za poznáním, něco objevovat, pouštět se do nových projektů, vnitřní touha se někam posunout,“ říká Jana Andonegui Sehnalová. Na otázku, jak bylo náročné prosadit se ve světě mužů, odpovídá, že ženy mají určitou intuici, emocionální inteligenci, která jim ve světě investicí pomáhá.

Singapur | Foto: Chensiyuan,  Wikimedia Commons,  CC BY-SA 4.0 DEED

S úspěšnou kariérou zvládá i péči o dvě děti. Jak hledá správný balanc mezi prací a rodinou? Jakým jazykem mluví doma s manželem z Baskicka a jak mezi sebou mluví děti? Čím se liší život v Singapuru, považovaném za jedno z nejluxusnějších a nejbezpečnějších míst na světě? To vše se dozvíte v nejnovějším vydání podcastu Hovory na dálku.

klíčová slova:
spustit audio

Související

  • Hovory na dálku

    Rozhovory se zajímavými inspirativními Čechy žijícími v zahraničí.