Klienti CK Fischer o problémech jejího majitele nic nevědí. O víkendu budou Fischerova letadla létat podle plánu

Klienti cestovní kanceláře Fischer, kteří právě pobývají s touto cestovní kanceláři v zahraničí, nemají o problémech Fischerových firem tušení. Delegáti je údajně o ničem neinformovali.

Fischerovy firmy zápasí s finančními problémy a Obvodní soud v Praze 1 již povolil exekuci majetku společnosti Fischer, s.r.o. Pojišťovna Allianz zároveň od září vypověděla společnosti povinné pojištění letadel Fischer Air.

Cestovní kancelář Fischer ale zájezdy neruší a podle Fischerovy mluvčí se jí nynější potíže nedotknou. Česká správa letišť ráno oznámila, že všech šest dnešních letů společnosti Fischer Air, která dopravuje klienty CK na dovolenou, odletí dle plánu.

Letadla společnosti Fischer Air budou o víkendu létat podle naplánovaného letového řádu. Uskuteční se tak šest letů z Prahy na Mallorcu, dva lety na Krétu a po jednom letu na Gran Canarii, Lanzarote, Fuerteventuru, Menorcu a do Gerony na Costa Brava, sdělila v pátek Ficherova mluvčí Věra Kudynová. Podle České správy letišť má z Prahy odletět šest spojů v sobotu a osm v neděli.