Další informace ze sportu:

Český lyžař Petr Záhrobský vyhrál i čtvrtý superobří slalom v letošní sezoně Evropského poháru. Díky prvenství v italském Tarvisiu si zajistil celkové vítězství v této disciplíně. Před závěrečným závodem v Crans-Montaně má na druhého v pořadí Rakušana Floriana Scheibera náskok 140 bodů a už nemůže být předstižen. V celkové klasifikaci Evropského poháru se posunul na šestou pozici se ziskem 429 bodů.

Lyžařka Lucie Hrstková získala na Světové zimní univerziádě stříbro v kombinaci. V čínském Charpinu tak vybojovala po třetím místě v superobřím slalom druhý cenný kov a stala se nejúspěšnější členkou české výpravy.

Útočník Jaromír Jágr se představí s Omskem v play off Kontinentální hokejové ligy. Sibiřskému týmu zachránil postup do vyřazovacích bojů Magnitogorsk, který v závěrečný den základní části soutěže zvítězil 2:1 na ledě Čerepovce gólem z poslední minuty. Kdyby v utkání uspěl Čerepovec, sesadil by Omsk z poslední postupové šestnácté pozice. Avangard se v prvním kole play off střetne s Ufou.