Festival chutí v Brně

Foto: Ondřej Tomšů

Pravá česká zabíjačka, hovězí pupek s celerovým purée a černými brambory, letní fettucine s kalamáry nebo marinovaný kapr s křenovo-koprovou omáčkou - to vše mohou ochutnat návštěvníci potravinářského veletrhu v Brně. Kromě toho se dočkají i různých dobrot od sýrů a paštik až po čokolády.

Festival chutí probíhá na brněnském výstavišti od 1. -3.března.

Festival chutí

Pravá česká zabíjačka, hovězí pupek s celerovým purée a černými brambory, letní fettucine s kalamáry nebo marinovaný kapr s křenovo-koprovou omáčkou - to vše mohou ochutnat návštěvníci potravinářského veletrhu v Brně. Kromě toho se dočkají i různých dobrot od sýrů a paštik až po čokolády.

Letos poprvé se pak v rámci Festivalu chutí představuje 50 minipivovarů. Ty jsou originální především svými speciály. Lidé tak mohou vyzkoušet nejsilnější speciál pivovaru Hauskrecht, medovinové pivo nebo výborný ležák pivovaru Kroměříž.