QSL pro rok 2024

QSL 2024

Radio Prague Int. se dodnes drží tradice a každoročně přichází s aktuální sérií radioamatérských pohlednic. V roce 2024 kromě tištěných začneme posílat i elektronické.

QSL 2024 | Zdroj: Kristýna Marková,  Radio Prague International

Rok 2024 je rokem české hudby. A tak jsme zvolili hudební motivy. Pro každé čtvrtletí máme připravenou jednu „QSL-ku“. Obrázky jsou inspirované nejslavnějšími jmény české klasické hudby – skladateli Antonínem Dvořákem, Bedřichem Smetanou, Leošem Janáčkem a operní pěvkyní Emou Destinnovou.

Za grafickým zpracováním stojí Kristýna Marková.

Změny v doručování QSL

Řada mezinárodních rozhlasových stanic s tím, jak utlumila své vysílání na krátkých vlnách, přestala vydávat i QSL – tedy pohlednice potvrzující posluchačům příjem. Radio Prague International tuto tradici zachovává i nadále. Výrazné zdražování ze strany České pošty ale nás bohužel přinutilo k určitým změnám. Tištěné pohlednice budeme zasílat pouze těm posluchačům, kteří nám sami zašlou pohlednici nebo dopis. Těm, kteří nám pošlou zprávu o poslechu našeho programu e-mailem nebo prostřednictvím webového formuláře, budeme posílat elektronickou QSL.

Věříme, že i tato forma komunikace Vás potěší a nadále budete mezi našimi věrnými posluchači.

QSL Karty - souhrnné informace o kartách QSL Radio Prague International

Elektronický formulář potvrzení o příjmu naleznete zde: https://cesky.radio.cz/reception-report

Adresa Radio Prague International:

Vinohradská 12
120 99 Praha 2
Česká republika

[email protected]

klíčová slova:
spustit audio